avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Problema clima ( bloc)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Problema clima ( bloc)

Problema clima ( bloc)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:05, 19 Mai 2023
Clima tropicala clima temperat-continentala etc.Credeti ca noi putem sa ghicim în ce consta problema dvs,,?
Clima tropicala clima temperat-continentala etc.Credeti ca noi putem sa ghicim în ce consta problema dvs,,?
Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat clima , aparatul exterior eate montat in spatele blocului ( geamul de la bucatarie) condensul pica exact pe iarba, am pus si prelungitor ptr ca , condensul sa nu pice pe hainele pe care le usuca. Vecina de la parter, cu toate acestea am avut mereu scandal cu ea , ca o deranjeaza clima mea, ca , condensul se infiltreaza in beci , ca face galagie. Ce pot sa fac.? Variante nu prea am . Sa montez vas de colectare nu se poate ptr ca nu ajung la teava. Jos am incercat sa pun un vas , dar se aude picuratul mai tare. Poate vecina sa imi faca ceva? ( reclame undeva) va multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic ar putea sa va dea în judecata dar ar trebui sa demonstreze un prejudiciu.Daca de ex picăturile de la dvs se infiltrau în peretele ei ,ii.apareau pete pe pereții apartamentului se, producea un zgomot deranjant,atunci avea motive.Dupa cum descrieți dvs pare doar a fi una din micile mizerii.inerente traiului la bloc..
Rugam respectati regulamentul forumului si postati concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
S-a raspuns la acest topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat ... Ralu866 Ralu866 Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat clima , aparatul exterior eate montat in spatele blocului ( geamul de la bucatarie) condensul pica ... (vezi toată discuția)
Clima-o problema? Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si am 29 de ani. De curand mi-am montat clima in apartament si se pare ca ii deranjeaza pe vecinii de la et 1 ( ... (vezi toată discuția)
Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)