Buna ziua, se pare ca arhivele se afla la societatea Maxim Grup SRL din Turnu Magurele. Sunati la 0771 161 458 sau cautati alt numar pe internet daca nu merge cel de mai sus. Vi se vor cere copie CI, copie Carte de munca, o cere scrisa catre ei in care specificati ce acte doriti si numarul Dvs de telefon. Le trimiteti aceste acte prin curier/posta, nu trebuie sa mergeti fizic acolo. Adresa e Turnu Magurele, Str. Soseaua Alexandriei 16A, Camera 1
Buna ziua, multumim dar sa stiti ca pare o societate fantoma, unul din telefoane e mort iar la celalalt nu raspunde nimeni. Am gasit un mail pe undeva, le-am scris(se pare ca firma ar fi administrata de Toporan Gabriela), dar nu am primit inca raspuns. Undeva trebuie sa gasim arhiva Crinul.
Doamna de la primarie s-a uitat pe o lista cu coduri caen si mi-a spus: „Aveti nevoie de autorizatie pt codul 4791'"
Sa inteleg ca acea autorizatie mi-ar fi necesara doar daca as avea si un sediu de lucru?
Apoi, daca pe langa vanzare de portofele importate, mai si confectionez acasa(la sediul profesional) portofele, se schimba situatia?
Buna seara, voi fi pe cat posibil de scurt.
Am deschis un Pfa(am certificatul de la RC si l-am inscris si la ANAF).
Sediul profesional e acasa.
In mod normal ar trebui sa ma apuc de treaba(am luat si registre, chitantier etc)
Cod Caen principal 4791, secundare 1512, 1419, 7410
Ma obliga legea sa am o autorizatie de functionare de la primarie?
Am citit ca as putea fi amendat de politia locala daca nu am, dar cum m-ar putea gasi acestia? Exista si alte organe de control care ar cere aceasta autorizatie?
Mi se pare aberant sa fiu obligat sa am contract cu o firma de salubrizare in conditiile in care eu produc acelasi gunoi ca si inainte de a fi pfa, stau la etajul 3 si vand ONLINE (nu am un magazin fizic).
Va multumesc anticipat, sper sa fi nimerit unde trebuie cu acest topic.