avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate ion59

Activitate ion59

Răspuns la discuția Salarizare
greseala este a mea. societatea are ca domeniu de activitate - Agenție de muncă temporară, gestiune, recrutare și plasare de personal în România și străinătate.

Răspuns la discuția Salarizare
Noile schimbari prevad: ”salariul primit de salariatul temporar pentru fiecare misiune nu poate fi inferior celui pe care il primeste salariatul utilizatorului, care presteaza aceeasi munca sau una similara cu cea a salariatului temporar”. Alin. (4) al art. 92 din Codul muncii vine in completarea dispozitiilor alineatului precedent si stabileste ca, in masura in care utilizatorul nu are angajat un astfel de salariat, salariul primit de salariatul temporar va fi stabilit luandu-se in considerare salariul unei persoane angajate cu contract individual de munca si care presteaza aceeasi munca sau una similara, astfel cum este stabilit prin contractul colectiv de munca aplicabil la nivelul utilizatorului”.

Din ceea ce ne-a spus angajatorul suma maxima pe care o mai putem lua ar fi de 1200 de euro incluzand cele mai sus mentionate, insa diurna nu ar trebui sa fie adaugata la cei 1200 Euro...nu inclusa....
Răspuns la discuția Salarizare
angajatorul este strain, dar cu punct de lucru in romania. sunt plecat prin agentie de plasare forta de munca. Practic sunt detasat in franta, cim in romania
Discuție Salarizare
Buna ziua!

Lucrez in Franta si nu sunt multumit de ceea ce ni se spune. As dori sa stiu care este legea aplica de Anaf si Itm cu privire la salariul pe care trebuie sa il castig, deoarece patronul interim spune ca nu putem castiga mai mult de 1200 de euro, unde sunt incluse si 2 zile jumatate de concediu, si 8 euro de masa pe zi, deoarece aceasta este noua lege. Doresc sa stiu la ce lege se face referire.
buna ziua!
Lucrez in Franta in constructii, cu interim roman. Ni s-a comunicat faptul ca in urma unei schimbari de lege ni se impoziteaza deplasamentul. Pana anul acesta eram remunerati cu 45 de euro pa zi/lucratoare. Diurna reprezinta salariul la o luna de munca.
Vreau sa stiu la ce lege se refera si cum se impoziteaza.
Va multumesc