Păi da așa este cum spuneți dvs dar casa era si pe numele lui mama doar ca mama cînd a divorțat a spus la instanță că nu doreste decât cîteva lucruri iar partea ei de casă lasa la copii deci tata putea sa-i lase partea lui dar nu și a lui mama care de fapt era a lui amîndoi copii sau mama după 10 ani de la divorț mai putea sa-i de-a la fratele meu partea ei din moment ce in sentința scrie că ne lasă la amîndoi partea ei de casă
Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:
@trandafir2 Eu zic ca ar fi mai bine sa va abtineti sa comenati in domenii in care nu va pricepeti. Zic si io, vorba lu' milika. Da' cu mama aveti dreptate.
@danascortan Contractul de intretinere este una, mostenirea, alta. Ceea ce tatal d-voastra i-a transmis fratelui prin contractul de intretinere nu face parte din mostenire (mostenirea este ce lasa omul dupa ce nu mai este) ci o proprietate pe care tatal i-a dat-o fratelui in schimbul intretinerii. D-voastra daca ati acceptat mostenirea sau mai sunteti in termenul de 1 an de la decesul tatalui si o puteti accepta inca, sunteti mostenitor. Ce mosteniti? Ce a ramas in patrimoniul tatalui la data mortii lui, altceva decat ce a transmis prin contractul de intretinere.
Privitor la atacarea contractului eu zic sa va ganditi bine, bine, bine de tot si sa aveti parerea unui specialist in care sa va incredeti. Ca altfel sunt pline salile de judecata de oameni care cred ca tot ce zboara se poate manca.