avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... degradarea apartamentului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

degradarea apartamentului

buna seara am si eu o intrebare cui trebuie sa ma adresez in cazul in care un proprietar dintr-un imobil de apartamente lasindu-si apartamentul sa se degradeze pune in pericol atit structura bocului cit si a celorlalte apartamente
Cel mai recent răspuns: danascortan , utilizator 10:54, 8 August 2018
Structura unui bloc nu se degradeaza din cauza neintretinerii unui apartament.
Puteti fi mai precisa cu privire la modul in care se degradeaza structura blocului si celelalte apartamente?
Nu a mai fost sa vadă de apartament îi ploua pe colț și cade coltul blocului ca în tavan deja îi gaura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament inundat -ultimul etaj fanica2005 fanica2005 buna seara, locuiesc intr-un apartament , la ultimul etaj si de doua luni, din cauza terasei deteriorate(a fost refacut in totalitate acum un an si asa cum ... (vezi toată discuția)
Pagube provocate de vecin acati acati Locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul de deasupra mea este nelocuit de vreo 5 ani. Din cauza ca nu are acoperis s-a degradat la modul ... (vezi toată discuția)
Apartament inundat, proprietarul de deasupra plecat in strainatate - ce fac? retzy retzy Apartamentul meu a fost inundat - plafoane si pereti baie, dormitor, holuri, sufragerie - de catre vecinul de deasupra, care e plecat in Italia si nu a lasat ... (vezi toată discuția)