avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate rebyelena

Activitate rebyelena

buna seara! va rog mult daca ati putea sa ma ajutati cu o informatie...am divortat si copilul era in italia la fosta soacra ,iar custodia este comuna si am hotarat sa I cedez fostului sot copilul,adica domiciliul sa fie la el,dar nu e pt ca copilul este crescut de fosta soacra in italia. Instanta mi a hotarat si o pensie alimentara sa platesc ,dar nu am avut posibilitate sa platesc pt ca mai am de crescut un copil din afara casatoriei.As vrea sa stiu daca e posibil sa deschid process fara sa achit pensia alimentara care sa acumulat pana acum.si daca am vreo sansa ca sa recasting copilul,dificultatea e ca am facut si o hartie#-o prin care am scris ca o las in grija bunicii.,asta ma fortat fosta soacra inainte de procesul de divort,fapt pentru care eu nu credeam ca facand hartia nu va avea nici o valoare ,nefiind facuta la notar ci doar cu martori.
Va rog sa imi da ti un raspuns.Va multumesc!!
buna seara

asi dori sa-mi puteti da o informatie daca in cazul contractului de vinzare cumparare poate fi trecuta si o alta persoana decat titularul creditului prima casa
va multumesc