avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

buna seara

asi dori sa-mi puteti da o informatie daca in cazul contractului de vinzare cumparare poate fi trecuta si o alta persoana decat titularul creditului prima casa
va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:46, 16 Februarie 2015
Cu acordul bancii, da.
In mod normal(contractual) in contractul de credit este trecut debitorul(beneficiarul creditului), in ce calitate sa fie trecuta o terta persoana? Eventual garant?Discutati cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei - executare tert garant CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am un client care doreste sa intre in procedura insolventei, pt. a-si putea reorganiza mai eficient activitatea societatii. Clientul are ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumpare Corina_c Corina_c Buna ziua, Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este ... (vezi toată discuția)
Cum obtin acordul bancii pt a cumpara un apartament ipotecat. marius71 marius71 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema foarte delicata. Socrii mei au luat un imprumut pt care au girat cu apartamentul. Acum eu si sotia dorim sa facem ... (vezi toată discuția)