buna seara! va rog mult daca ati putea sa ma ajutati cu o informatie...am divortat si copilul era in italia la fosta soacra ,iar custodia este comuna si am hotarat sa I cedez fostului sot copilul,adica domiciliul sa fie la el,dar nu e pt ca copilul este crescut de fosta soacra in italia. Instanta mi a hotarat si o pensie alimentara sa platesc ,dar nu am avut posibilitate sa platesc pt ca mai am de crescut un copil din afara casatoriei.As vrea sa stiu daca e posibil sa deschid process fara sa achit pensia alimentara care sa acumulat pana acum.si daca am vreo sansa ca sa recasting copilul,dificultatea e ca am facut si o hartie#-o prin care am scris ca o las in grija bunicii.,asta ma fortat fosta soacra inainte de procesul de divort,fapt pentru care eu nu credeam ca facand hartia nu va avea nici o valoare ,nefiind facuta la notar ci doar cu martori.
Va rog sa imi da ti un raspuns.Va multumesc!!
F putin probabil sa reusiti. Ati vrut sa aiba domiciliul la tatal, ati fost de acord sa o creasca soacra, nu ati platit penie pt ca ziceti dvs, nu v-ati permis. Intrebarea fireasca care se naste, e de ce vreti copilul al dvs daca nu puteti sa il cresteti, ca sa plateasca tatal pensie ?
Hotarire divort
mary__
am hotarirea de divort legalizata
pot sa merg sa imi iau copilul??
copilul este ramas in ingrijirea mea,iar tatal nu a primit nici macar program de ... (vezi toată discuția)