avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara! va rog mult daca ati putea sa ma ajutati cu o informatie...am divortat si copilul era in italia la fosta soacra ,iar custodia este comuna si am hotarat sa I cedez fostului sot copilul,adica domiciliul sa fie la el,dar nu e pt ca copilul este crescut de fosta soacra in italia. Instanta mi a hotarat si o pensie alimentara sa platesc ,dar nu am avut posibilitate sa platesc pt ca mai am de crescut un copil din afara casatoriei.As vrea sa stiu daca e posibil sa deschid process fara sa achit pensia alimentara care sa acumulat pana acum.si daca am vreo sansa ca sa recasting copilul,dificultatea e ca am facut si o hartie#-o prin care am scris ca o las in grija bunicii.,asta ma fortat fosta soacra inainte de procesul de divort,fapt pentru care eu nu credeam ca facand hartia nu va avea nici o valoare ,nefiind facuta la notar ci doar cu martori.
Va rog sa imi da ti un raspuns.Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:27, 14 Februarie 2015
F putin probabil sa reusiti. Ati vrut sa aiba domiciliul la tatal, ati fost de acord sa o creasca soacra, nu ati platit penie pt ca ziceti dvs, nu v-ati permis. Intrebarea fireasca care se naste, e de ce vreti copilul al dvs daca nu puteti sa il cresteti, ca sa plateasca tatal pensie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara andreea_sebestyen andreea_sebestyen Buna ziua, am divorțat în urma cu 3 ani, din căsnicie a rezultat un copil care este in grija mea dar ma confrunt cu următoarea problema, am divorțat la ... (vezi toată discuția)
Divort din italia julien trusca julien trusca sunt un romanas din italia tare suparat,sotia mea influentata de soacra a decis sa se intoarca in romania cu copilul de 1 an,la plecare eu m-am certat cu ... (vezi toată discuția)
Hotarire divort mary__ mary__ am hotarirea de divort legalizata pot sa merg sa imi iau copilul?? copilul este ramas in ingrijirea mea,iar tatal nu a primit nici macar program de ... (vezi toată discuția)