avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarire divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarire divort

am hotarirea de divort legalizata
pot sa merg sa imi iau copilul??
copilul este ramas in ingrijirea mea,iar tatal nu a primit nici macar program de vizita.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: mary__ , utilizator 13:24, 29 Martie 2012
Daca este investita cu formula executorie,apelati la un executor judecatoresc.
daca voi merge la gradinita copilului ...la director cu hotarirea
pot sa il iau direc de la gradinita?
fara sa mai fie nevoie de executor !
sincer nu am atitia bani...cred ca ma ajunge mult sa platesc un executor.nu am nici cea mai vaga idee cit costa o procedura de genul acesta.

multumesc pentru rabdare
Da,instiintati directorul unitatii respective-inmanati o copie a hotararii-,solicitati acestuia sa nu incredinteze minorul tatalui in cazul in care va cere aceasta,si luati copilul la domiciliul dvs.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
va multumec

dar daca voi merge in localitate care copilul se afla ..spre exemplu
in timpul orelor ,si sa merg cu hotarirea si "original si copie" pot sa iau copilul??
imi este frica de fostul sot."are cazier,si a facut puscarie "este un tip periculos.
stiu ca in timpul zilei este la servici,si as vrea sa profit de aceasta ocazie
nu lucreaza permanent duar cin mai prinde cite ceva

va cer ajutorul tuturor pentru ca imi este dor de copilas si vreau sa mil iau cit mai repede cu putiinta
nu stiu cum sa reactionez mai bine sa -l iau linga mine

va multumesc din inima
pentru ajutorul tuturor
In acest sens,solicitati organelor de politie din localitatea in care se afla gradinita respectiva sa va insoteasca.In acelasi timp ,depuneti la aceasta unitate de politie o declaratie in care aratati ceea ce ne-ati relatat,aceasta pentru a fi in atentia lor,preventiv.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
andymaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarire divort mary__ mary__ am doi copii ....sint in divort cu fostul sot un copil este la mine, celalalt la sot. azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)