avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters345695

Activitate ContSters345695

Răspuns la discuția Obtinerea actului de proprietate
=D>
Dupa terminarea procesului de iesire din indiviziune , cel ce a re de platit sulta , poate obtin un act de proprietate ? Poate fi impiedicat in al obtine , de catre cel ce are de primit sulta ?
da m-am gindit la taxa ...mai vad ce si cum fac . va multumesc frumos
dar nu v-am luat peste picior...........
OK !! ;)

Si o ultima intrebar :
in probatoriu am sa insir cam ce asi fi putut face pe teren , fac o socoteala si va reiesi o suma ...plantatie de cartofi etct...atitea kg / an ori trei ani = ..cit o fi si mai pun un exemplu livada de...caisi ...cu socoteala aferenta ...si suma respctiva . Dupa care va veni si expertul...instanta dupa cine se ia ...si dupa mine si dupa expert ?? Face o medie , sau cum ?? Asta vreau sa tiu pt a face un calcul....pertinent ....sa nu rida judecatorul de mine . Am facut o socoteasa si ma ia durerea de cap ...mi- a iesit cam 80.000 lei.......pe trei ani
asta i grav . nu am bani pt avocat . dar oare de ce - i imposibil ? avocatul nu cere ce pot cere si eu , explicit ?? incerc . incercarea , moarete nu are . eu vroiam ceva mai detaliata daca se poate . un sfat ceva . poanta cu avocatul o cunosc .
Buna seara .
Sunt proprietar pe o suprafata de 5000 mp intravilan si o portiune dintr-un imobil , dobijndite prin act de vinzare cumparare de la un verisor . Nu m-am putut folosi de acestea din cauza altui verisor care nu m-a primit in curte . Am depus plingeri la politie etc . Vecinii cunosc situatia , adica asi avea martori . Sunt si in proces de isire din indiviziune . Ma gindesc sa - i cer despagubiri pentru ultimii tri ani , deoarece s-a purtat foarte urit cu mine , incalificabil . Ce parere aveti , am ceva sanse sa primesc ceva ? Pote imi dati un sfat . Nu am bani pentru avocat ...va rog frumos poate averti ceva de spsu referitor la cele de mai sus , ceva inticatii ...Multumesc anticipat :sorry: