avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate sbarcea

Activitate sbarcea

Răspuns la discuția Casatorie cu cetatean strain
Buna ziua,va multumesc ,frumos pt raspuns nu doar ea a facut divort de el in anglia iar el in tara lui in pakistan ,pt ca sa recasatorit in anglia ,dar acest act transcris de la prima casatorie a pretenului meu cu fosta lui sotie de la primaria din judetul ei nu la anulat ,da daca el vine in romania si vrea sa faca el divort de ea pt ca ea nu a anulat acel act ,cat timp dureaza ,pana ce obtine acel act care poate sa se recasatoreasca din nou ? Va multumesc.
Buna seara ,as avea nevoie sa ma indrumati ce trebuie sa faca prietenul meu care este cetatian pakistenez daca vine in romania ,sa anuleze un certificat de casatorie cu fosta lui sotie care ea sia refacut viata in anglia dar acest act nu la anulat de la vechiul ei domicilu in romania,ea a facut divort de el dar acest act care se afla la primaria din judetul ei care la trnscris dupa prima ei casatorie nu la anulat .Va rog tare mult sa ma indrumati ce trebuie sa faca si daca se poate rezolva repede sa nu dureze o luna sau doua.Va multumesc buna seara.
va multumesc frumos pentru raspuns.
nu nu am cunostinte in italia ,iar el de cand a venit in italia si fiinca visa ia expirat ,a aplicat pt acte ca resident acolo in italia i se zice asylum case si acolo din cate am inteles de la el ei au intervireri si pe baza aceasta li se da visa temporara ,pana ce au ultimul intervieu de le da acte pt italia cu drept de sedere acolo .Acum o saptamana a avut un interviu si ia zis ca ultimul interviu il are in 2016 si apoi are actecu drept de sedere acolo acum a semnat pt visa temporara ,dar noi vrem sa ne casatorim si as vrea sa va intreb ce demersuri am putea face sau ce sanse am avea ca sa ne casatorim in italia?
va multumesc ,frumos pt raspuns ,dar daca el are viza temporara data de cei de acolo in italia tot nu ne putem casatori ?
Buna ziua ,eu si prietenul meu am vrea sa ne casatorim dar el se afla in italia ,pt ca a aplicat acolo pt acte pt ca viza lui ia expirat (prietenul meu este pakistanez)intrebarea mea ar fi pot sa ma casatoresc acolo cu el acolo in italia ?va multumesc astept un raspuns de la dvs.
va multumesc foarte mult pentru amabilitatea de a-mi raspunde
Buna ziua,as vrea sa va mai intreb,daca prietenul ma imputerniceste pe mine sa merg la galati sa solicit inscrierea divortului ,unde trebuie el sa faca aceasta procura ,mentionez el se afla in italia acum,ca sa ma imputerniceasca trebuie sa mearga la un notar sa faca aceasta imputernicire pt mine sau ,sa o scrie el pe copmuter sa o scoata la imprimanta si so o semneze si so mi-o trimita mie prin e-mail impreuna cu certificatul lor de casatorie din cipru,si copia lui de pasaport si actul acela care il are de la fosta lui sotie cum ca sunt divortati.Daca el imi trimite toate aceste acte prin e-mail pot eu sa solicit tanscrierea divortului pe acel certificat de casatorie transcris la primaria din galati? dupa care este posibil eu si prietenul meu sa ne putem casatori aici in romania?va rog tare mult sa imi raspundeti si la aceste intrebari ,va multumesc foarte mult pt amabilitatea dvs de a -mi raspunde.
Buna ziua am o nelamurire si as vrea tare mult sa ma ajutati eu si prietenul meu am vrea sa ne casatorim in romania el fiind din pakistan ,el a mai fost casatorit in cipru cu o romanca in 2008 ,si ia a transcris casatoria si in romania la domiciliul ei in galati,in 2012 sau despartit iar ea sa recasatorit in anglia ,acum eu si prietenul meu am vrea sa ne casatorim in rom ,fosta lui sotie ia dat un act cum ca sunt divortati cu sampila de la tribunal si sigilu dar ea inca nu a anulat acel certificat transcris la ultimul ei domiciliu in romania .Intrebarea mea este pot eu si prietenul meu sa ne casatorim in romania cu acel act de divort pe care el il are de la fosta lui sotie ,chiar daca acel certificat decasatorie transcris este valabil ,fosta lui sotie ia ziz ca va veni curand in romania sa il anuleze ,va tare mult sa imi raspundeti la aceasta intrebare ,va rog frumos sa ma lamuriti ,va multumesc