avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean strain

Buna seara ,as avea nevoie sa ma indrumati ce trebuie sa faca prietenul meu care este cetatian pakistenez daca vine in romania ,sa anuleze un certificat de casatorie cu fosta lui sotie care ea sia refacut viata in anglia dar acest act nu la anulat de la vechiul ei domicilu in romania,ea a facut divort de el dar acest act care se afla la primaria din judetul ei care la trnscris dupa prima ei casatorie nu la anulat .Va rog tare mult sa ma indrumati ce trebuie sa faca si daca se poate rezolva repede sa nu dureze o luna sau doua.Va multumesc buna seara.
Cel mai recent răspuns: sbarcea , utilizator 11:11, 12 Noiembrie 2015
N-are el treaba cu actele ei.
Pare ca au divortat in Anglia, am inteles bine? Pentru o noua casatorie are nevoie de sentinta de divort definitiva.
Buna ziua,va multumesc ,frumos pt raspuns nu doar ea a facut divort de el in anglia iar el in tara lui in pakistan ,pt ca sa recasatorit in anglia ,dar acest act transcris de la prima casatorie a pretenului meu cu fosta lui sotie de la primaria din judetul ei nu la anulat ,da daca el vine in romania si vrea sa faca el divort de ea pt ca ea nu a anulat acel act ,cat timp dureaza ,pana ce obtine acel act care poate sa se recasatoreasca din nou ? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Starea civila - casatorie cu cetatean strain divortat sbarcea sbarcea Buna ziua am o nelamurire si as vrea tare mult sa ma ajutati eu si prietenul meu am vrea sa ne casatorim in romania el fiind din pakistan ,el a mai fost ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean pakistanez ro.elena ro.elena buna,va scriu in numele surorii mele care dupa parerea mea a facut greseala vietii ei.stabilita in strainatate,mai precis spania,avand ca iubit un cetatean ... (vezi toată discuția)
Partaj Ioanaoradan Ioanaoradan Sunt casatorita in anglia cu un American de 2 Ani...el Sia luat doar o masina in timpul casstoriei..el Lucra si ma sustinea financiar..pot cere ceva din ... (vezi toată discuția)