avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Sunt casatorita in anglia cu un American de 2 Ani...el Sia luat doar o masina in timpul casstoriei..el Lucra si ma sustinea financiar..pot cere ceva din bunurile lui la partaj?!el vrea sa divorteze eu nu vreau
Daca la acest moment, cand se doreste divortul, sunteti in Anglia si nu in Romania si daca casatoria incheiata cu cetateanul respectiv nu a fost transcrisa in evidentele starii civile din Romania, inseamna ca in cazul dvs. se aplica legile din tara unde sunteti si unde se va introduce actiunea de divort si partajul.

Ar trebui sa contactati un avocat din Anglia , daca aveti acolo domiciliul acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort american leorot leorot 1. eu - cetatean american si roman 2. ea - cetatean roman. 3. nu avem copii, eu am cumparat din banii mei o garsoniera si o masina in Romania, dupa ... (vezi toată discuția)
Divortul de un cetatean turc nuran nuran Vreau sa divortez de sotul meu este cetatean Turc si sintem despartiti in fapt de aproape 9 luni : unde trebuie sa intentez divortul si cat va dura? Cu ... (vezi toată discuția)
Divortul de o persoana cu cetatenie straina georgina_ion georgina_ion Am urmatoarea problema: in octombrie 2008 eram in SUA unde m-am casatorit cu un cetaean american. In aprilie 2009 eu am venit in tara si de atunci am pierdut ... (vezi toată discuția)