Eu nu am absențe nemotivate,angajatorul m a pontat ,a plătit toate taxele aferente,eu nu am primit nici un venit.
Am primit anul acesta confirmarea,dupa lungi sesizări la toate instituțiile .
ITM am sesizat personal,nimeni nu a facut nimic.nu am primit nici un raspuns in acest sens
Am desfăcut CM pentru ca nu am respectat obligatiile contractului de munca si am absenta nemotivat,
.Eu am cerut comisie SSM sa constate ,angajatorul a acceptat o comisie disciplinară dupa 9 luni.
In aceasta perioada de 9 luni,am document ca am fost pontat,am document de ca am a bsentat,detin si document ca am solicitat sa fiu înscrisă la somaj ( timp in care eu eram angajata)
Accidentul nu este înregistrat,seful de tură a anunțat absenta mea dupa 8 luni,reiese din documentul deciziei de concediere.
Absenta de la locul de munca se constată la personal,in fisă de pontaj,atata timp cat ei m au pontat nu am cum sa demonstrez ca am lipsit.
Unde sa ma adresez
Va multumesc
In Romania este recunoscut accidentul de munca.
Am 9 luni de zile absențe,anunt personal angajatorul,solicit comisia de SSM,cer sprijin tuturor instituțiilor statului,ITM ,nimeni nu anchetează,se desface CM,absențe nemotivate totul se intampla in anul 2012,
Pot solicita acum anularea deciziei de concediere,deoarece nimeni nu vrea sa analizeze situatia.
Eu doresc aflarea adevărului.
Ce ar trebui sa fac.
va multumesc pentru raspuns..aveti dreptate
daca se poate conform leg 12/2015 rezolvarea cazului.art 16(5)
am asteptat aceasta lege de 2 ani,situatia mea este cunoscuta la factori decizionali cat si legislativ,acum am lege dar cum o fac retroactiva.Cum sa procedez in situatia mea.
timp de noua luni,in fiecare luna eram chemata sa-mi dau demisia nu puteam eram singura intretinatoare a doi copii minori,stateam cu chirie. In anul 2013 CIM a fost desfacut.Toate sesizarile mele erau oprite la HR,la directorul general nu ajungeau,a fost un macel la Romtelecom pe vremea acceia.
Ce sanse am sa chem compania in instanta? dupa atata timp