buna seara ,as dori un raspuns daca se poate la urmatoarea problema ,sunt pensionar de gradul 2 de un an,iar luna viitoare va trebui sa merg la comisia de evaluare .dupa tratamente si chimioterapie ,analizele au iesit <bine>,acum daca comisia va considera ca sunt <bine>si imi vor schimba gradul ,imi va scadea si cuantumul pensiei ?va multumesc
as dori o lamurire intr-o problema cam complicata,am avut permis de conducere emis de un stat membru ue care expira la data de 1 august 2015,dar din nefericire am pierdut portofelul in care aveam buletinul de identitate,permsul auto si cardul de sanatate.am fost la politie ,am declarat pierderea (doar verbal)unde mi s-a spus ca nu pot conduce pana cand nu voi avea intii buletinul ,care dureaza cam 20 de zile,apoi sa cer eliberarea unui permis nou ,abia atunci imi vor elibera o dovada in baza careia voi putea sa conduc.amNEVOIEde masina sa ma deplasez la spital ,la farmacie (sufar de o boala incurabila) la casa parintilor mei zilnic ,mama mea este imobilizata la pat .de aceea va rog daca imi puteti spune exact ce acte imi trebuie .va multumesc