avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate pensionarulsarac

Activitate pensionarulsarac

Discuție Despre pensie
buna seara ,as dori un raspuns daca se poate la urmatoarea problema ,sunt pensionar de gradul 2 de un an,iar luna viitoare va trebui sa merg la comisia de evaluare .dupa tratamente si chimioterapie ,analizele au iesit <bine>,acum daca comisia va considera ca sunt <bine>si imi vor schimba gradul ,imi va scadea si cuantumul pensiei ?va multumesc
Răspuns la discuția Pierdere permis auto
este vorba de spania
as dori o lamurire intr-o problema cam complicata,am avut permis de conducere emis de un stat membru ue care expira la data de 1 august 2015,dar din nefericire am pierdut portofelul in care aveam buletinul de identitate,permsul auto si cardul de sanatate.am fost la politie ,am declarat pierderea (doar verbal)unde mi s-a spus ca nu pot conduce pana cand nu voi avea intii buletinul ,care dureaza cam 20 de zile,apoi sa cer eliberarea unui permis nou ,abia atunci imi vor elibera o dovada in baza careia voi putea sa conduc.amNEVOIEde masina sa ma deplasez la spital ,la farmacie (sufar de o boala incurabila) la casa parintilor mei zilnic ,mama mea este imobilizata la pat .de aceea va rog daca imi puteti spune exact ce acte imi trebuie .va multumesc