avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre pensie

buna seara ,as dori un raspuns daca se poate la urmatoarea problema ,sunt pensionar de gradul 2 de un an,iar luna viitoare va trebui sa merg la comisia de evaluare .dupa tratamente si chimioterapie ,analizele au iesit <bine>,acum daca comisia va considera ca sunt <bine>si imi vor schimba gradul ,imi va scadea si cuantumul pensiei ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 08:33, 17 Februarie 2015
faptul ca sunteti "bine" ar trebui sa va bucure mai mult decat faptul ca o comisie va scade putin din pensie . Lucrurile normale sunt de dorit. In cazul dvs. nu cred ca e o exceptie.
Daca aveti stagiul complet de cotizare pensia nu va scadea. Daca nu-l aveti si vi s-a acordat stagiu potential atunci pensia va scadea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie de invaliditate la modificare grad de invaliditate DraganFlorin DraganFlorin Sunt pensionar de invaliditate gr. II din anul 2011. La momentul respectiv, aveam stagiul total de cotizare realizat de 19 ani și 3 luni, stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate todea daniel todea daniel Buna ziua.Numele meu este Todea Daniel Marius,pensionar pe caz de boala,din 2003.Initial gradul obtinut a fost gradul 2.In 2005,la cererea mea,am trecut la ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate silvia59 silvia59 ce implicatii asupra calcului pensiei de limita de varsta poate avea trecerea de la pensia de invaliditate gradul II la pensia de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)