avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate elenabuza

Activitate elenabuza

da..este cazul meu..daca trebuie sa dau informatii detaliate despre leziuni voi reveni cu o postare daca este necesar.
mutumesc
Buna ziua! Sper ca voi posta acest mesaj la categoria potrivita! Multuesc.
Am avut un accident rutier (eu pieton trecan strada regulamentar) in luna decembrie, am obtinut certificat medicolegal din care reiese deocamdata un nr. de 55 de zile de ingrijiri medicale. Din cate am inteles procesul nu poate fi demarat decat pe partea civila, insa mai am de suferit o intereventie chirurgicala din pacate...datorita nesesizarii medicului, rupturii musculare de care sufar.
Va trebui emis un nou certificat medicolegal dupa interventie?
Si care are fi cuantumul sumei de despagubire?
Si cam in cat timp de la deschiderea procesului va fi prima infatisare?
precizez cu sunt din Timisoara. Va multumesc anticipat pentru raspuns si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie! O zi buna va doresc!
Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am pierdut cunostinta si m-am trezit a doua zi la spitalul de urgenta. Am avut multiple traumatisme printre care fractura cap peroneu cu deplasare, plaga deschisa suprarotuliana care a necesitat o interventie chirurgicala de urgenta, am avut capul spart si m-au cusut, ruptura de muschi si multe altele. :(
Intrebarea mea este ce am de facut dupa ce mi-am scos certificat medico-legal din care reiesa ca am nevoie de 40 zile ingrijiri medicale, iar dupa ce au trecut zilele astea nu sunt recuperata. Cel care m-a accidentat nu m-a ajutat deloc si din aceasta cauza am facut plangere la politie. Care sunt urmatorii pasi spre instanta.