avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, suplimentare certificat medico-legal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, suplimentare certificat medico-legal

Buna ziua! Sper ca voi posta acest mesaj la categoria potrivita! Multuesc.
Am avut un accident rutier (eu pieton trecan strada regulamentar) in luna decembrie, am obtinut certificat medicolegal din care reiese deocamdata un nr. de 55 de zile de ingrijiri medicale. Din cate am inteles procesul nu poate fi demarat decat pe partea civila, insa mai am de suferit o intereventie chirurgicala din pacate...datorita nesesizarii medicului, rupturii musculare de care sufar.
Va trebui emis un nou certificat medicolegal dupa interventie?
Si care are fi cuantumul sumei de despagubire?
Si cam in cat timp de la deschiderea procesului va fi prima infatisare?
precizez cu sunt din Timisoara. Va multumesc anticipat pentru raspuns si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie! O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: elenabuza , utilizator 12:56, 6 Aprilie 2015
da..este cazul meu..daca trebuie sa dau informatii detaliate despre leziuni voi reveni cu o postare daca este necesar.
mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima a unui accident rutier pe trecerea de pietoni m1haellla m1haellla buna seara, sunt victima unui accident rutier. treceam strada pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator si m-a lovit un conducator auto. m-am ales cu o ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala eugen_costi eugen_costi Buna ziua. Am avut pe data de 09 03 09 un accident. Conduceam o motocicleta pe strada uverturii catre pasajul lujerului. Undeva la teatrul masca eu am ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier elenabuza elenabuza Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am ... (vezi toată discuția)