Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am pierdut cunostinta si m-am trezit a doua zi la spitalul de urgenta. Am avut multiple traumatisme printre care fractura cap peroneu cu deplasare, plaga deschisa suprarotuliana care a necesitat o interventie chirurgicala de urgenta, am avut capul spart si m-au cusut, ruptura de muschi si multe altele. :(
Intrebarea mea este ce am de facut dupa ce mi-am scos certificat medico-legal din care reiesa ca am nevoie de 40 zile ingrijiri medicale, iar dupa ce au trecut zilele astea nu sunt recuperata. Cel care m-a accidentat nu m-a ajutat deloc si din aceasta cauza am facut plangere la politie. Care sunt urmatorii pasi spre instanta.
Buna ziua! In primul rand va trebui sa va constituiti parte civila in cadrul dosarului penal, precizand daunele morale si materiale pe care le solicitati.
Ptr ca aveti sub 90 de zile de ingrijire medicala, nu se mai considera caz penal si procurorii vot emite ordonanta de clasare. Astfel vinovatul va scapa foarte usor. Ceea ce trebuie sa faceti e sa aflati daca masina avea asigurare si sa va deschideti dosar de daune ptr vatamare. Daca aveti nevoie de indrumare putem discuta in afara Forumului.