buna seara.
as dori cateva lamuriri(sprijin) in legatura cu un accident de masina, din care a rezultat vatamarea unei persoane de varsta a 3-a (74 ani).
accidentul s-a produs in urmatoarele conditii:
parcat fiind cu o autoutilitara, incercand o manevra LEGALA de mers in spate, dupa ce m-am asigurat corespunzator, in spatele autoutilitarei se afla, in efectuarea unei traversari o batranica,care iesind de pe trotuar,si strecurandu-se printre masini a ajuns in spatele meu, cu intentia de a traversa printr-un loc nesemnalizat cu zebra ptr pietoni.
eu eram parcat langa o parcare amenajata.
am mers inapoi aproximativ 2-3 metri,am atins femeia, care se afla exact pe centrul spate al masinii, si in urma ciocniri dintre autoutilitara si pieton, a rezultat caderea la pamant a pietonului, in cazul acesta batranica,care in afara de julituri si doua copci sub nas, intre nas si buza superioara,a mai fost ranita usor la picioare fara ca aceste lovituri sa fie grave,fara fracturi, doar cu plagi zdrobite, daca ma exprim corect.
pana in acest moment are 4 zile de spitalizare.
medicii i-au facut si o tomografie la cap, ca sa se asigure ca nu e nimic rau.
familia femeii de etnie roma a inceput sa ma caute pentru negocieri, si, spun ei, ptr. a evita judecata, intr-un cuvant ma santajeaza.
intrebarea mea este urmatoarea:
tinand cont ca politia rutiera a spus ca vina este impartita,care sunt sansele ca o eventuala judecata sa se termine pozitiv pentru mine ca sofer, si care sunt daunele care mi se pot cere in caz de pierdere a procesului ?
Ucidere din culpa
mariustec
Buna seara...un amic de al meu a accidentat o batrana in timp ce efectua manevra de mers cu spatele...femeia a traversat strada prin spatele masinii in timp ce ... (vezi toată discuția)