Am dobindit un imobil(apartament) print adjudecare,acesta nefiind grevat de vreo sarcina.Ajunsa la asociatia de proprietari mi s.a cerut sa achit datoriile restante plus penalitati avertizindu.ma ca nu am incotro intrucit asociatia avea ipoteca d3 rang 2 pe apartament pt suma restanta.Am mers sa fac intabularea in urma cariu demers acea ipoteca a fost radiata din oficiu.
In momentul de fata eu vreau sa vind imobilul insa de la asociatie nu vor sa.mi elibereze adrverinta pt notar,ba mai mult,nici sa.mi incaseze sumele datorate de mine din momentul achizitionarii si pina in prezent,motivind ca pot plati dar se va scadea din debitul fostului proprietar.
Deasemeni m.a informat ca au facut contestatie pt radierea din oficiu.
Ce pot face in cazul acesta?
Am incercat si asta si tot un cadastrist mi-aspus ca nu seface actualizarede C F decit atunci cind se aduc modificari semnificative imobilului,ceeace nu este cazul in situatiade fata
Ma aflu intr-o situatie imposibila ....Trebuie sa fac evaluarea unui imobil(casa) construita in 2009 care are carte funciara insa fara releveu,pt ca in momentul acela "nu se faceau",iar evaluatorul are nevoie de releveu INTABULAT.Problema am intimpinat-o la OCPI unde mi s-a spus ca releveele nu se intabuleaza in judetul nostru,Evaluatorul insista.....iar eu caut un articol de lege care sa ma ajute in sensul acesta :(