avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare releveu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare releveu

Buna ziua!

Ma aflu intr-o situatie imposibila ....Trebuie sa fac evaluarea unui imobil(casa) construita in 2009 care are carte funciara insa fara releveu,pt ca in momentul acela "nu se faceau",iar evaluatorul are nevoie de releveu INTABULAT.Problema am intimpinat-o la OCPI unde mi s-a spus ca releveele nu se intabuleaza in judetul nostru,Evaluatorul insista.....iar eu caut un articol de lege care sa ma ajute in sensul acesta :(
Cel mai recent răspuns: Anca Brinzaru , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 13:33, 20 Februarie 2015
Faceti actualizarea documentatiei cadastrale, care este de fapt releveul. Luati legatura cu un cadastrist. el va face toate demersurile.
Am incercat si asta si tot un cadastrist mi-aspus ca nu seface actualizarede C F decit atunci cind se aduc modificari semnificative imobilului,ceeace nu este cazul in situatiade fata
Spuneti-i topografului autorizat ca va poate rezolva cu o documentatie de avize si receptii pe cod 112!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Releveu fără semnătura și ștampila. Meisa Banica Meisa Banica Bună ziua, am o problema cu domnul cadastrist. Am cumpărat casa cu bani cash in 2016 și printre documentele mele se afla un releveu din anul 2016, care nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru vanzarea unei case (cu terenul aferent) pentru ... Evapop Evapop Buna ziua, Pentru vanzarea unei case (cu terenul aferent) pentru care am extras de carte funciara si intabulare (unic proprietar) este necesara si releveul ... (vezi toată discuția)
Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)