avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate ofi1964

Activitate ofi1964

Va multumesc pt raspuns.
In 5 iulie 2017 a expirat un contract pe care il aveam cu Telekom. In 27 iulie 2017 am depus cerere de reziliere , achitand o factura in avans . Nici pana in prezent, Telekom nu a operat rezilierea contractului , continuand sa emita facturi pe numele meu , desi i-am contactat atat telefonic, cat si pe mail si anuntandu-i ca nu voi plati acele facturi. Acumulandu-se suma de 259,8 lei ca datorie (?) , m-au bagat si in baza de date ca rau platnic , asta impiedicandu-ma sa obtin un imprumut de la o banca . Ma poate ajuta cineva care ar fi pasii urmatori ? Precizez ca m-am adresat deja si ANPC , asteptand raspuns si de la aceasta institutie.
Multumesc pt raspuns.Ma interesau limitele amenzii.Precizez ca nu e vorba de nici o alta fapta penala , nici anterior perchezitiei, nici rezultata din timpul perchezitiei. Nu detineam tigarile pt a fi vandute - nu am facut niciodata asta, deci nimeni nu ar putea declara acest fapt , ci le cumparasem pt consum personal . S-au agatat de mana participantilor la perchezitie absolut intamplator , nefiind gasite alte bunuri cautate (nu cunosc nici in prezent ce naiba au cautat ! ) !
In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal , fiind cumparate din piata de la o persoana necunoscuta. Cat este amenda pentru detinerea acestei cantitati - 10 pachete , fiecare continand 20 tigarete ? Multumesc anticipat pt raspuns.