avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda tigari netimbrate (10 pachete)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda tigari netimbrate (10 pachete)

In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal , fiind cumparate din piata de la o persoana necunoscuta. Cat este amenda pentru detinerea acestei cantitati - 10 pachete , fiecare continand 20 tigarete ? Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ofi1964 , utilizator 15:43, 20 Februarie 2015
Organele competente vor hotari. Daca e vorba de urmarire penala, sunt si alte fapte penale sau situatii de care se va tine cont.
Multumesc pt raspuns.Ma interesau limitele amenzii.Precizez ca nu e vorba de nici o alta fapta penala , nici anterior perchezitiei, nici rezultata din timpul perchezitiei. Nu detineam tigarile pt a fi vandute - nu am facut niciodata asta, deci nimeni nu ar putea declara acest fapt , ci le cumparasem pt consum personal . S-au agatat de mana participantilor la perchezitie absolut intamplator , nefiind gasite alte bunuri cautate (nu cunosc nici in prezent ce naiba au cautat ! ) !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda lilidum lilidum cu ocazia efectuarii unei perchezitii domiciliare de catre Politia Economica mi s-au gasit 480 pachete de tigari, unele avand timbre de Ucraina, altele fiind ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)
Contrabanda legea nr.86/2006 cristian_tax cristian_tax Va salut! Daca se poate,as avea nevoie de ceva lamuriri.Am avut o perchezitie domiciliara, unde mi-au fost gasite de catre organe 15 cartuse de tigari ... (vezi toată discuția)