In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal , fiind cumparate din piata de la o persoana necunoscuta. Cat este amenda pentru detinerea acestei cantitati - 10 pachete , fiecare continand 20 tigarete ? Multumesc anticipat pt raspuns.
Multumesc pt raspuns.Ma interesau limitele amenzii.Precizez ca nu e vorba de nici o alta fapta penala , nici anterior perchezitiei, nici rezultata din timpul perchezitiei. Nu detineam tigarile pt a fi vandute - nu am facut niciodata asta, deci nimeni nu ar putea declara acest fapt , ci le cumparasem pt consum personal . S-au agatat de mana participantilor la perchezitie absolut intamplator , nefiind gasite alte bunuri cautate (nu cunosc nici in prezent ce naiba au cautat ! ) !
Contestatie amenda
lilidum
cu ocazia efectuarii unei perchezitii domiciliare de catre Politia Economica mi s-au gasit 480 pachete de tigari, unele avand timbre de Ucraina, altele fiind ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors??
emanuellen
Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)