avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe contestatie amenda
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

contestatie amenda

cu ocazia efectuarii unei perchezitii domiciliare de catre Politia Economica mi s-au gasit 480 pachete de tigari, unele avand timbre de Ucraina, altele fiind netimbrate. Eu nu le comercializam, le-am cumparat de ocazie, de la o persoana necunoscuta, pentru consum propriu, in familie. Politistii mi le-au confiscat, conform art.220, alin.2,lit."a" din O.G.92/2003, si la o saptamana am primit o amenda de la Garda Financiara de 20.000 lei, conf. aceluiasi art., lit."c", pentru detinerea produselor accizabile, supuse marcarii, potrivit Titlului VII din Codul Fiscal. Ce sa fac, contestatie ? Catre cine ?
Cel mai recent răspuns: lilidum , utilizator 23:35, 11 Mai 2011
contestati procesul verbal la instanta
multumesc pentru raspuns. daca se poate, as vrea sa stiu un art. din lege. multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda tigari netimbrate (10 pachete) ofi1964 ofi1964 In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal contraventie accize Razvan Ferentz - Cabinet Individual de Avocat Razvan Ferentz - Cabinet Individual de Avocat Buna ziua. Intrebarea mea este legata de eventuala obligativitate a aplicarii art. 220 alin. 2 lit b din OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, in ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)