avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate frateanadrian

Activitate frateanadrian

Buna ziua,

Am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor fiscale in domeniul constructiilor dupa modificarile din august. Este vorba despre reducerea plafonului pentru salariati de la 30.000 la 10.000 RON. Cazul concret este urmatorul, am la un angajator un contract cu norma intreaga cu un salariu brut de 9905 RON, iar la al doilea angajator am un contract cu timp partial cu 4 ore/zi cu un salariu brut de 5.000 RON. Avand in vedere modificarile legate de plafon, mai beneficiez de facilitate la al doilea angajator? Multumesc
Buna ziua,

Am achizitionat un auto nou si am scos numere provizorii pentru 3 luni. Nu am declarat auto nou achizitionat la taxe si impozite locale deoarece urma sa schimb domiciliul in alt judet, implicit si cartea de identitate si sa declar auto la taxe locale la noul domiciliu. Intre timp am realizat ca factura de achizitie era pe datele din CI schimbata. Ar putea exista probleme la inmatriculare din acest motiv?

Multumesc
In 2009 am primit o amenda pentru ca am parcat intr-o zona unde pararea era interzisa. Am vrut sa o platesc insa pe procesul verbal data pe care agentul constatator a trecut-o era din luna urmatoare, era luna martie insa amenda era pentru luna aprilie. Am contesta amenda la Judecatoria Cluj, insa cauza nu s-a judecat din cauza ca nu am mentionat ca aceasta sa se judece in lipsa (niciuna dintre parti nu ne-am prezentat). De atunci nu am mai stiut nimic despre aceasta pana acum cand am primit o instiintare de la administratia locala ca am de platit o amenda. Cautand pe portalul Judecatoriei Cluj am gasit urmatoarele legate de procesul respectiv:

21.12.2011
Ora estimata:
Complet: Complet C19
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt:
Document:

03.06.2009
Ora estimata:
Complet: Complet C19
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: IN TEMEIUL ART. 242 ALIN.1 PCT. 2 C.PR.CIV.
Document:

Ce se poate face in momentul de fata? Va trebui sa platesc amenda acum? Sau se poate contesta? Nu trebuia sa fiu instiinta legat de rezultatul primei Judecati si sa fiu instiintat cand aceasta se va judeca din nou?

Va multumesc anticipat