avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am achizitionat un auto nou si am scos ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am achizitionat un auto nou si am scos numere provizorii ...

Buna ziua,

Am achizitionat un auto nou si am scos numere provizorii pentru 3 luni. Nu am declarat auto nou achizitionat la taxe si impozite locale deoarece urma sa schimb domiciliul in alt judet, implicit si cartea de identitate si sa declar auto la taxe locale la noul domiciliu. Intre timp am realizat ca factura de achizitie era pe datele din CI schimbata. Ar putea exista probleme la inmatriculare din acest motiv?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare talon auto la schimbare domiciliu mirceaione mirceaione Am o nelamurire in legatura cu schimbarea certificatului de inmatriculare in cazul schimbarii domiciliului in alta localitate din acelasi judet.Sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Amenda de la ditl pentru nedeclararea unei masini! bazarul bazarul Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania adusa pe roti cu numere de export provizorii pentru 30 zile, dupa expirarea lor am scos numere rosii 3 luni legal ... (vezi toată discuția)