avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare talon auto la schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare talon auto la schimbare domiciliu

Am o nelamurire in legatura cu schimbarea certificatului de inmatriculare in cazul schimbarii domiciliului in alta localitate din acelasi judet.Sunt obligat sa schimb si numerele de inmatriculare ? Ce acte imi sunt necesare in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Maria , utilizator 08:26, 18 Mai 2018
Daca este vorba de acelasi judet nu este necesara schimbare numere inmatriculare,in schimb atentie ca va trebui sa schimbati cartea de identitate ,respectiv permisul de conducere
Trebuie sa fiti atent inclusiv la impozituil anual aferent vehicul
Va trebui sa desfasurati demersuri la autoritatea fiscala responsabila vechiului domiciliu sa solicitati certificat fiscal,sa solicitati transferul dosarului vehiculului
Cu dosarul este problema delicata ca daca nu gasiti un inspector intelegator nu alearga nimeni cu bucurie sa intre intr-o arhiva prafuita sa scoata un dosar al unui contribuabil
La autoritatea fiscala responsabila noului domiciliu va trebui completata fisa de inmatriculare,
certificat fiscal,CI,CIV,certificat casatorie,decizia de impunere de la fostul domiciliu
Succes !

Nu se schimba permisul auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism sperantagabi sperantagabi IN URMA CU DOI ANI AM CUMPARAT AU MICROBUS ME LAM O FIRMA DIN ALT JUDET ACOLO A FOST SCOS DIN EVIDENTELE FINANCIARE EU NU LAM DECLARAT LA FINANTELE LOCALE , ... (vezi toată discuția)