avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate roxana0909

Activitate roxana0909

Răspuns la discuția efectuare zile co planificate
Multumesc frumos.
Zilele de concediu de odihna neefectuate de catre angajat in perioada programata de catre angajator (refuz din partea angajatului de a le efectua sau abtinere in mod deliberat de a le efectua) SE PIERD? Cum s-au schimbat planurile de cand am fost pusi sa ne program pentru anul acesta, consider ca nu e corect sa se piarda, am nevoie de ele pentru alta perioada. Si angajatorul ma poate obliga sa le iau in ultimele zile lucratoare din luna -in functie de numarul de zile programate?

In consecinta, fiind informati ca, in conditiile in care angajatorul isi indeplineste obligatia de a asigura efectuarea concediului de odihna in perioada programata si informeaza corespunzator angajatul in acest sens, iar acesta din urma refuza sau se abtine in mod deliberat sa efectueze concediul de odihna in perioada programata de catre angajator, angajatorul nu va mai fi obligat sa acorde angajatului acest drept (efectuarea in natura a zilelor de concediu neefectuate in perioada programata) si nici nu le va compensa in bani la incetarea raporturilor de munca. „

Multumesc,
Răspuns la discuția Recuperarea unei sume de bani
Ce sanse as avea de castig, daca singurul martor ar fi de partea mea ?
Buna ziua, am transferat o suma de bani cuiva pentru a.l ajuta bineinteles, si acum nu vrea sa recunoasca treaba asta. Am si ordinul de plata. Cum as putea rezolva aceasta problema, adica sa-mi recuperez ceea ce mi se cuvine!?