avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperarea unei sume de bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperarea unei sume de bani

Buna ziua, am transferat o suma de bani cuiva pentru a.l ajuta bineinteles, si acum nu vrea sa recunoasca treaba asta. Am si ordinul de plata. Cum as putea rezolva aceasta problema, adica sa-mi recuperez ceea ce mi se cuvine!?
Cel mai recent răspuns: roxana0909 , utilizator 10:02, 22 Februarie 2015
Daca amiabil nu puteti solutiona,daca detineti probe/martori care sa dovedeasca conventia intre dvs si beneficiarul imprumutului,formulati actiune in instanta
Ce sanse as avea de castig, daca singurul martor ar fi de partea mea ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Februarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bani pe incredere daniela_b daniela_b nu mai stiu cum sa fac sa-mi recuperez datoria pe care am dat-o pe incredere,nu am martori,iar de ceva in scris nici vorba,am fost sfatuita sa ma duc la ... (vezi toată discuția)
Inselatorii alintatul alintatul buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara acte cdvali cdvali Am imprumutat o persoana (apropiata in acel moment) facand un credit mare pentru suma respectiva. Acum regret acest lucru din plin. Nu am incheiat niciun ... (vezi toată discuția)