avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inselatorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inselatorii

buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum recuperez banii de la el
Cel mai recent răspuns: alintatul , utilizator 09:55, 13 Ianuarie 2013
Suma de bani ati acordat-o prin incheiere de document autentificat in care sa prevedeti si situatiile de recuperare suma in cazul in care beneficiarul imprumutului nu se achita in termen de obligatia restituirii imprumutului?
Daca detineti probe/martori care sa dovedeasca conventia,puteti formula plangere impotriva persoanei care ati imprumutat suma de bani
nu am facut nici un fel de acte,totul a fost verbal si pe incredere,martori nu sunt
dar am la mana chitanta de unde am trimis banii
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
alintatul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu chitanta de mana MelaP MelaP Buna ziua, am imprumutat cu o suma destul de mare , un asa-zis prieten. N-am reusit sa-mi recuperez nici un ban din cei imprumutati. Am facut o chitanta de ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana cumparare masina bazna bazna buna seara revin cu o problema pusa mai devreme pentru niste lamuriri .va rog sa ma indrumati .impreuna cu o prietena (ea a dat o masina la schimb pe care nu ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)