nu mai stiu cum sa fac sa-mi recuperez datoria pe care am dat-o pe incredere,nu am martori,iar de ceva in scris nici vorba,am fost sfatuita sa ma duc la executor judecatores si sa citeze persoana respectiva ca sa am o baza de reprezentare in judecata,am fost si nu s-a prezentat,iar sa-mi raspunda la telefon nici vorba,si nici nu stiu cum sa dau de el,iar daca as da de el ce as putea face.am vorbit cu 2 avocati,unul a spus ca nici vorba sa mai recuperez banii iar celalalt mi-a cerut o taxa de reprezentare aproape jumate din suma, plus un act scris pe care ar urma sa-l obtin eu de la persoana pe care am imprumutat-o.
Singura dvs sansa ar fi sa recunoasca in scris datoria, altfel, nu aveti ce face in instanta ca nu puteti dovedi ca ati dat banii. Incercati sa-i faceti plangere penala la politie pt abuz de incredere, poate daca va fi chemat de politie pt declaratii, va recunoaste
In situatia mentionata de inexistenta a oricarei probe temeinice care sa dovedeasca imprumutul si conditiile in care a avut loc cu obligatii asumate,va confruntati cu o situatie limita
Analizati cu responsabilitate daca nu detineti probe /martori care sa dovedeasca imprumutul de bani,situatie in care,cu scopul recuperarii sumei,puteti formula plangere la politie
Daca nu detineti probe va fi foarte greu sa determinati beneficiarul sumei sa recunoasca si sa restituie imprumutul
Sarbatori fericite
Imprumut "prieten"
ticusorin
Buna ziua,
Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.500 euro. Nu am facut nici un document, dar am un martor care a fost de fata cand i-am dat banii. Acum ... (vezi toată discuția)
Inselatorii
alintatul
buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)