avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate florincrv

Activitate florincrv

Răspuns la discuția Eu si un asociat in firma (SRL)
Multumesc

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Daca doriti sa luati hotarari de unul singur e bine sa ii dati mai putine parti sociale pentru a avea majoritatea. Orice modificare in forma se face prin Hotararea adunarii generale a asociatilor si se ia cu majoritate. Nu puteti inchide firma fara consimtamantul lui, nu puteti stipula ca veti lua hotarari fara consimtamantul lui . Daca asociatii sunt de acord, pot face orice modificare in societate.

Buna ziua, doresc sa infiintez un srl, im firma o sa fiu eu administrator si 1 asociat, intrebarea mea este: pot sa al exclud din firma fara judecatorie daca nu ne mai intelegem??? , sau a 2 intrebare : pot sa inchid firma fara consimtamantul asociatului???
In actul constitutiv pot stipula ca pot inchide firma fara consimtamantul asociatului?? Sau pot cere sa aiba drepturi limitate?? In mare doresc sa stiu cum pot stipula cumva in actul constitutiv ca, ascociatul ar putea avea drepturi limitate si ca pot inchide firma fara sa fiu legat de el. Multumesc
Buna seara, numele meu este Florin C si doresc sa va intreb daca ma puteti ajuta in etapele necesare in a infiinta un P.F.A pentru vanzari online piese/scule pentru instalatii frigorifice,EXEMPLU:(freon, agregate frigorifice, vanzari aparate aer conditionat,piese etc..)
Doresc sa precizez ca agregatele frigorifice/piesele/sculele le voi comercializa din strainatate(BULGARIA), si le voi vinde online in Romania...(IMI TREBUIE VRE UN CERTIFICAT INTRACOMUNITAR??..DACA DA DE UNDE SE POATE OBTINE)
Nu stiu la ce COD CAEN ma incadrez, nu stiu ce fel de tva se percepe la pfa...nu stiu care este diferenta in a fi platitor de tva,si neplatitor de tva, si ce pot face ca platitot tva, si ce nu pot face ca neplatitior tva.
Eu lucrez in momentul de fata si vreau sa imi fac o afacere a mea si sa raman incontinuare angajat la firma...
Sunt din Bucuresti, si doresc sa fac sediul social la socrul meu acasa unde sta la bloc...

Astept un raspuns din partea dvs...
Multumesc