avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters346773

Activitate ContSters346773

ok...
Am fost reclamata in iesire din indiviziune . Piritii au mintit in intipinare cerere reconventionala ca au construit intreaga casa . S-a demonstrat la expertiza s interogatorii etc , faptul ca au mintit . Acetia au intervenit fara voia mea asupra imobilului ( lucru dovedit ) . Acum la sfirsit piritii au cerut o varianta in care mie mi ar reveni un hol de intrare , care a fost ilegal construit , si care este purtator de sulta . Eu am cerut o varianta fara acest hol . Am aratat faptul ca a fost ilegal edificat si ca acum acestia vor sa scape de el si sa primeasca banii ca si sulta . am aratat faptul ca din acest hol se iese direct in curtea , din casa lor , holul este in prelungirea unei camere ce li se va repartiza lor , iar eu asi fi nevoita sa inchid acea usa si sa fac alta spre curtea comuna . Dosarul a ramas in pronuntare . Ce parere aveti asa la prima vedere ? Scap de holul asta sau ma pricopsesc cu el ?
Răspuns la discuția Prezentare la termen
am inteles da asa am sa fac . depun si gata
Instanta a spus ca amina pronuntarea pt data de...so a dat un termen de citeva zile . S-a discutat pe fond si concluzii . A spus ca cine vrea sa depuna si concl scris . Ma mai prezint la termenul acesta scurt , sau depun concluziile la registratura si gata ?
Răspuns la discuția Majorare chirie
rau...
rau......
un an
Discuție Majorare chirie
Am un chirias . Am contract inregistratrat legal la adimistratie , Vreau sa maresc chiria . In contractul incheiat nu este nimic stipulat nici ca se va mari nici ca nu se va mari . Pot mari chiria si sa-l anunt in scris pe chirias ? Daca nu vrea pot rezilia contractul ?
am inteles inseamna ca trag ceva sperante ...CAMPINA
MAMAAAAAAAAAAA---------------6 LUNI !!#-o