avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezentare la termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezentare la termen

Instanta a spus ca amina pronuntarea pt data de...so a dat un termen de citeva zile . S-a discutat pe fond si concluzii . A spus ca cine vrea sa depuna si concl scris . Ma mai prezint la termenul acesta scurt , sau depun concluziile la registratura si gata ?
Cel mai recent răspuns: ContSters346773 , utilizator 21:21, 26 Februarie 2015
Nu va prezentati la termenul acordat de instanta pentru pronuntare.
Acesta este un termen in care judecatorul mai analizaeaza dosarul, dvs il puteti eventual ajuta depunand concluzii scrise.
am inteles da asa am sa fac . depun si gata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica art.157 din codul procedura civila eugen82 eugen82 la sedinta de judecata pentru care am primit citatia la 8.30 mi-a venit rindul pe la ora 14.30 ; dupa mai bine de o ora jumate de discutii pe exceptii si probe ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise curtea de apel dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. In cazul in care instanta ofera un nou termen pentru depunerea concluziilor scrise, la noul termen stabilit inculpatul trebuie sa se prezinte in fata ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)