avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Concluzii scrise curtea de apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Concluzii scrise curtea de apel

Buna. In cazul in care instanta ofera un nou termen pentru depunerea concluziilor scrise, la noul termen stabilit inculpatul trebuie sa se prezinte in fata instantei? Sau concluziile scrise trebuie depuse la dosar deoarece in aceasta faza nu se mai poate duce inculpatul in fata instantei sa depune concluziile scrise.
Daca inculpatul a ajuns la o intelegere cu partea vatamata si acesta doreste sa se impace, dar este in alta tara, exista o alta cale sa poata arata instantei ca partea vatamata doreste sa se impace.? Daca printr-un act notarial nu au cum deoarece partea vatamata este plecata din tara.
Dosarul se este la curtea de apel, cu 2 judecatori, dupa pronuntarea sentintei se mai poate face recurs?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dumutaadrianred , utilizator 10:21, 11 Decembrie 2014
Cred ca nu ati inteles ca instanta a ramas in pronuntare si a fost aminata pronuntarea pentru a va da posibilitatea sa depuneti note scrise, care se depun la registratura instantei respective, deci nu mai este alt termen. Daca doreati impacarea cu partea vatamata, aceasta putea da o declaratie la un notar din tara respectiva, si dvs o traduceati aici, si o depuneati la dosar. Acum nu cred ca mai prea aveti ce face.
Si daca va depune la dosar acel act notarial de impacare se va lua in considerare? Si dupa pronuntarea sentintei , exista inca vreo cale de recurs?
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
dumutaadrianred, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Concluziile cauzei intr-un proces penal lyly lyly Care ar fi efectul lipsei concluziilor scrise , ale cauzei i , ntr-un proces penal pana la darea sentintei ? (vezi toată discuția)
Ajutor speta reala. georgescupaul georgescupaul Vă rog frumos să mă ajutaţi în următoarea speţă reală: Într-un dosar penal sunt constituit ca parte vătămată precum şi parte civilă încă din ... (vezi toată discuția)