Si ce trebuie sa scriu in aceea contestatie?gasesc vre-un model pe net sau pe acest site?daca fac contestatie am ceva de castigat sau ramane tot k ei cu oprirea pe salariu...e corect ca dupa 3 ani orice datorie se prescrie sau dupa caz 5 ani....la mine au trecut 7.deci in concluzie nu fac contestatie degeabA?
Dac am primit instintare de la BEJ sa platesc o datorie de akm 7 ani in cateva zile altfel imi va face oprire pe salariu.dupa 3 ani din cate stiu eu se prescrie,de ce imi trimit tocmai dupa 7 ani asa ceva.in tot acest timp ce au facut.pot face contestatie?si unde mai exact?deci eu nu am mai platit rate de 7 ani....dupa 3 ani de la ultima factura se prescrie...ce este de facut?
imi zice sa ma prezint sa platesc la sediul biroului executorului judecatoresc a 2-a zi sau in termen de 15 zile va face poprire...unde trebuie sa fac contestatie?
Ar trebui sigur sa fie prescrisa datoria.nu stiu daca mi-a trimis dupa 7 ani asa instintare.tot timpul acesta ce au pazit...unde se poate verifica daca e prescrisa datoria?
Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce trebuie facut in acest caz