Bună ziua..Este permisa legal joaca unor copii,adolescenți în curtea unei scoli nefunctionale de ani buni?Mi au îndoit cu mingea gardul recent montat, în urma cu osăptămână. Gardul vechi îl săreau în gradina pe proprietatea mea, distrugând plantele.pt a și recupera mingea.M am adresat primăriei și politiei care nu au luat nicio măsură.Mentionez ca aceasta situație trenează de vreo 5 ani.Va mulțumesc pt răspuns.
Am omis sa specific ce era mai important:soferul a lovit masina si a fugit desi vreo 3 vecini strigau sa opreasca .Firma poate sa nu recunoasca incidentul?si atunci cum sa mi dea asigurarea?Va multumesc anticipat!
Sotul meu a incheiat un contract cu o persoana fizica ,fara martori ,doar sub semnaturi pentru executare constructie mansarda si acoperis casa la 13.000 RON.S-a achitat avans de 2.000RON restul urmand sa se achite in doua transe (una la terminarea mansardei de 5000 RON si una la terminarea acoperisului de 6000RON).Mansarda a fost terminata ,pretul platit si a fost cerut un avans pt acoperis.I-am dat 1000RON iar cand a inceput executia acoperisului nu a mai respectat proiectul (a adus o echipa si a asezat lemnaria intr-o zi cand sotul era la serviciu ).A modificat inaltimea casei si toate anexele acoperisului nu mai ieseau.Am adus proiectantul la fata locului care a confirmat ca nu mai putem face mare lucru si i-a dat executantului indicatii in legatura cu ce mai poate repara.Asta se intampla in decembrie 2014.Acum il sunam si nu ne mai raspunde la telefon.Inainte de a vedea noi dezastrul facut (cred ca a realizat si el)i-a mai cerut sotului meu inca 2000RON pe care i-am dat .Mentionez ca banii au fost dati fara nicio chitanta si fara martori. In incheiere :ce valoare are un contract semnat doar de el si de sotul meu si ce pot face in aceasta situatie pentru a-mi recupera banii sau sa-l determin sa termine lucrarea ? Cu multumiri