avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incident auto

Buna ziua. Masina familiei era parcata in fata blocului si a fost lovita de un angajat al Fan Courier. Am fost la politie, iar dupa 24 de ore politia mi-a eliberat o dovada cu care sa imi repar masina si promisiunea de a merge la firma respectiva. Legal, masina trebuie reparata pe banii mei?
Cel mai recent răspuns: mihaela_pura , utilizator 12:00, 17 Septembrie 2016
Pentru remedirea prejudiciilor cauzate de evenimentul rutier produs cu pagube materiale este necesar sa contactati firma proprietara a vehiculului care sa va predea polita RCA ,cu care sa va prezentati in service autorizat
Am omis sa specific ce era mai important:soferul a lovit masina si a fugit desi vreo 3 vecini strigau sa opreasca .Firma poate sa nu recunoasca incidentul?si atunci cum sa mi dea asigurarea?Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informații despăgubiri după accident Lili34 Lili34 Se poate da in judecata pe cineva care mi a lovit masina parcata regulamentar pt. perioada in care eu am rămas fără masina? (vezi toată discuția)
Cât este amenda pt alcoolemie 0.83 in aer pur expirat, cu accident? Mari96 Mari96 O persoana cu alcoolemia 0.83 a făcut accident ( a lovit o alta masina datorită nepastrarii distanței, în mașină lovită se afla un copil. La fața ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)