Sotul meu a incheiat un contract cu o persoana fizica ,fara martori ,doar sub semnaturi pentru executare constructie mansarda si acoperis casa la 13.000 RON.S-a achitat avans de 2.000RON restul urmand sa se achite in doua transe (una la terminarea mansardei de 5000 RON si una la terminarea acoperisului de 6000RON).Mansarda a fost terminata ,pretul platit si a fost cerut un avans pt acoperis.I-am dat 1000RON iar cand a inceput executia acoperisului nu a mai respectat proiectul (a adus o echipa si a asezat lemnaria intr-o zi cand sotul era la serviciu ).A modificat inaltimea casei si toate anexele acoperisului nu mai ieseau.Am adus proiectantul la fata locului care a confirmat ca nu mai putem face mare lucru si i-a dat executantului indicatii in legatura cu ce mai poate repara.Asta se intampla in decembrie 2014.Acum il sunam si nu ne mai raspunde la telefon.Inainte de a vedea noi dezastrul facut (cred ca a realizat si el)i-a mai cerut sotului meu inca 2000RON pe care i-am dat .Mentionez ca banii au fost dati fara nicio chitanta si fara martori. In incheiere :ce valoare are un contract semnat doar de el si de sotul meu si ce pot face in aceasta situatie pentru a-mi recupera banii sau sa-l determin sa termine lucrarea ? Cu multumiri
Actiune in instanta, insa va trebui sa faceti proba actelor si faptelor juridice invocate, nu este usor, asa incat ori va intelegeti cu tamplarul intr-un fel, ori le puneti cruce la bani.
Refacere mansarda
Habbabear
As fi interesata sa achizitionez un apartament intr-o mansarda construita in 2012 pe un bloc vechi. In 2016 acoperisul intregii mansarde a luat foc. Am inteles ... (vezi toată discuția)