avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot să-mi recuperez banii de la o societate de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot să-mi recuperez banii de la o societate de constructii

Bună ziua, anul trecut mama soacra a contactat o societate de construcții privind ridicarea mansardei la casa noastră, a venit o firma care prin negociere a cerut o suma de 15000 de euro ca manopera, sa făcut un contract și sa început lucrările, între timp noi am plecat în vacanta și firma sa ocupat de lucrări doar ca între timp patronul a început sai tot ceara bani pentru motive care mai de care și sa ajuns la suma de 80000 de euro după vreo doua trei luni cind i sa pus stop adică nu mai erau bani, echipa nu a mai venit la munca și am rămas și cu mansarda neterminata, țin sa menționez a între timp ni sau făcut și daune în casa,
Deci cum pot să-mi recuperez din bani și dacă pot primi și despăgubiri mai ales ca patronul a semnat o declarație unde spune suma incasata
Cel mai recent răspuns: iulianpinzaru , utilizator 13:19, 4 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionari in instanta a executantului

ynocentta a scris:

Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionari in instanta a executantului

Cam cit ar trebui sa plătesc în avans țintind cont ca doresc și despăgubiri, ce se intimpla în cazul în care nu am un contract legal cu societatea respectiva dar am buletinul și respecte declarația unde se obliga ca în termen de 30 de zile să-mi termine lucrarea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați liniștit o acțiune în răspundere civilă contractuală, se activează principiul consensualismului, potrivit căruia convenția este legal statornicită între părți prin acord verbal.
În contradictoriu cu un profesionist, este admisibilă proba cu martori indiferent de valoarea actului juridic.
nu mai am acel act scris de mana in care se dovedeste ca el a primit suma de bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 170/2010 pt mansardare, cum pot sa stopez contruirea mansardei ?de ce se poate construirea mandardei fara acordul proprietarului de la ultimul etaj ?! mansarda mansarda am nevoie de ajutor,pana acum nimeni nu m-a ajutat sa rezolv situatia mea. de ce se poate construirea mandardei fara acordul proprietarului de la ultimul ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit pentru o anexa care nu a fost finalizata si a carei autorizatie a expirat? laurentiu998 laurentiu998 Buna seara, O rugaminte am, daca ma poate ajuta cineva. Am urmatoarea situatie pe care nu sunt sigur ca o inteleg: am construit o casa P+E pe care am ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mansarda si gradina DoamnaIlenus DoamnaIlenus Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente (2 la parte si 2 la etaj) si o mansarda. Acest imobil are in jurul lui un teren impartit in 4 suprafete cu destinatia ... (vezi toată discuția)