avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate sandelul

Activitate sandelul

Localul este acesta: [ link extern ]
Nu cred ca se pune problema de asa ceva, deoarece din toti oamenii care au filmat(mai mult de jumatate), macar pe unu ar fi trebuit sa-l atentioneze cineva. Ca spre exemplu la cinematograf iti spun de cateva ori pana te asezi, chiar si pe ecran pun ceva semnale de alarma. La teatru la fel.
Ar fi totusi o mica problema, localul are acest specific al concertelor rock si al stand-upurilor, dar nici macar o data nu am auzit de aceasta problema, dar este totusi un lucru la care trebuie sa ma gandesc. Sa citesc politica localului.
Am postat in urma cu o luna un videoclip pe YouTube, in care este filmat un actor foarte cunoscut de comedie din Romania, care de altfel joaca intr-un serial romanesc (sper ca stiti despre ce actor gras vorbesc). In acest videoclip el face stand-up comedy in vazul a mai multor persoane dintr-un local din Pitesti. Acesta a trimis o cerere personalului celor de la YouTube, prin care a mentionat ca ii este incalcat dreptul de autor. Din ce m-am informat de pe site-ul lor, eu nu am incalcat nici macar o lege(cel putin americana sau a YouTube-ului).Urmeaza sa trimit un "counternotification", prin care se subintelege ca reclamatia a fost o greseala din partea acestuia. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este: exista o lege in Romania cu care poate sa ma "puna la zid"? Nu as dori sa pierd acest cont de YouTube doar pentru ca el este un maniac al banilor si pentru ca eu sunt putin dezinformat, in urma trimiterii unui "counternotification".

Spusele celor de la YouTube:"Doar pentru că apăreți într-un videoclip, într-o imagine sau într-o înregistrare audio nu înseamnă că dețineți drepturile de autor asupra conținutului respectiv. De exemplu, dacă o prietenă a filmat o conversație între dvs. și ea, ea deține drepturile de autor asupra filmării pe care a înregistrat-o. Cuvintele pronunțate de dvs. și de ea nu se supun protecției prin drepturi de autor separat de videoclipul în sine, cu excepția cazului în care au fost stabilite dinainte."

P.S: DE AICI AM INFORMATIILE DESPRE DREPTURILE DE AUTOR(COPYRIGHT):[ link extern ]
("Care este diferența dintre drepturile de autor și confidențialitate?")
Răspuns la discuția Minor dat in judecata
Noi, de comun acord cu el.
Răspuns la discuția Minor dat in judecata
Singurul lucru de care imi este teama este regulamentul si de aceea cred ca o sa-l citesc atent astazi.
Am 17 ani si sunt jucator de baschet amator. Sunt legitimat la un club de baschet prin intermediul FRB si am participat la campionatul de baschet pentru U18, dar a urmat o retragere din partea noastra (a echipei) si de asemenea o amenda pe numele clubului de 2000 lei din partea FRB. Patronul clubului care este si antrenorul nostru doreste sa ne dea in judecata daca nu platim fiecare dintre noi(jucatorii) o suma egala. Intrebarea mea este daca el poate sa ma dea in judecata, tinand cont ca sunt minor si am semnat decat acest forumular(Cerere de legitimare sau transfer sau jucator strain-->randul 7):[ link extern ] ?

PS: Nu am citit Regulamentul Federatiei.(Regulamentul Specific al Campionatului National U18 masculin si feminin, editia 2014-2015--->[ link extern ] )