avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Minor dat in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Minor dat in judecata

Am 17 ani si sunt jucator de baschet amator. Sunt legitimat la un club de baschet prin intermediul FRB si am participat la campionatul de baschet pentru U18, dar a urmat o retragere din partea noastra (a echipei) si de asemenea o amenda pe numele clubului de 2000 lei din partea FRB. Patronul clubului care este si antrenorul nostru doreste sa ne dea in judecata daca nu platim fiecare dintre noi(jucatorii) o suma egala. Intrebarea mea este daca el poate sa ma dea in judecata, tinand cont ca sunt minor si am semnat decat acest forumular(Cerere de legitimare sau transfer sau jucator strain-->randul 7):[ link extern ] ?

PS: Nu am citit Regulamentul Federatiei.(Regulamentul Specific al Campionatului National U18 masculin si feminin, editia 2014-2015--->[ link extern ] )
Cel mai recent răspuns: sandelul , utilizator 19:42, 28 Februarie 2015
Nu poate sa va dea in judecata pentru asa ceva, doar va forteaza mana sa platiti. Este amenda clubului, clubul trebuie sa o plateasca.
Singurul lucru de care imi este teama este regulamentul si de aceea cred ca o sa-l citesc atent astazi.
Nu l-ai citit si vroiai sa il citim noi pt tine ?
Oricum, nu te ajuta nici sa il fi citit. De ce v-ati retras, cine a hotarat sa va retrageti?

Noi, de comun acord cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)
Modificare contract sportiv minor federatie sportiva jondoe1 jondoe1 Buna ziua, intrebarea mea este: Un contract de jucator[sportiv] se considera in continuare valabil daca federatia modifica date din contract fara a se face ... (vezi toată discuția)