avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate dc63

Activitate dc63

Răspuns la discuția Declarația fiscală
Se depune declarație pentru stabilirea impozitului pe clădire.Intrebarea era..cite declarații,pentru că am doua contracte.
Cite declarații fiscale trebuie sa depun în cazul în care am cumpărat un apartament de la doi moștenitori?Am două contracte separate,unul pentru cota de 5/8 și al doilea pentru cota de 3/8.Am cumpărat împreună cu soțul meu.In acest caz completam fiecare cite o declarație sau fiecare cite doua declarații.Multumesc.
Răspuns la discuția codul muncii-preluare atributii
Nu am delegare pe postul ei.Avem aceeasi functie si sint doua posturi normate.Pot considera in acest caz,in care toate sarcinile din fisa ei de post sint executate de mine,ca fiind cumul de functii?
Din iunie 2018 am preluat ,pe linga sarcinile din fisa mea de post , si sarcinile colegei aflata in cm prenatal.Am incercaat o negociere de salariu dar fara nici un rezultat.Nu am fisa de atributii pentru sarcinile suplimentare.Ce drept legal de salarizare am tinind cont de Codul muncii?
Discuție Taxa poluare
Pentru o masina inmatriculata in decembrie 2008 taxa de poluare se poate restitui de catre ANAF conform OG 40/2015 sau asteptam normele de aplicare a Legii 1/2017 care se refera la timbrul de mediu conform OG 9/2013?Pun aceasta intrebare deoarece ANAF a inceput sa refuze primirea dosarelor de restituire.Multumesc.
Am functionat o vreme pe o firma, pe care ulterior am radiat-o.Inainte de radiere am intrebat la firma care comercializeaza casele de marcat la noi in oras daca le cumpara si raspunsul a fost negativ.Am demarat procedura de defiscalizare. Cum pot vinde aceste case de marcat ? Precizez inca o data- firma este radiata si casele de marcat defiscalizate.Ce spune legea in acest caz, deoarece firma care comercializeaza aceste case de marcat spune ca nu se pot inregistra pe alta firma.Multumesc si astept raspunsul dvs.