avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarația fiscală
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarația fiscală

Cite declarații fiscale trebuie sa depun în cazul în care am cumpărat un apartament de la doi moștenitori?Am două contracte separate,unul pentru cota de 5/8 și al doilea pentru cota de 3/8.Am cumpărat împreună cu soțul meu.In acest caz completam fiecare cite o declarație sau fiecare cite doua declarații.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dc63 , utilizator 11:51, 12 Februarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se depun declaratii fiscale.
Se depune declarație pentru stabilirea impozitului pe clădire.Intrebarea era..cite declarații,pentru că am doua contracte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe a doua cladire diana_2012 diana_2012 Pana in anul 1999 am locuit si eu si sotul meu impreuna cu soacra mea si am avut amandoi in buletin adresa respectiva. In anul 2000 ne-am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Impozit pe proprietate! LeeAna LeeAna Sotul detine 3/8 dintr-un apartament,iar mama lui 5/8. Presupunand ca ne cumparam noi un apartament al nostru , impozitul cum il platim?Se considera a fi ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - cotele sunt corecte? Dinico Dinico Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca cotele trecute intr-un certificat de mostenitor (sotia este decedata, succesiunea dezbatandu-se intre sot si cele doua ... (vezi toată discuția)