Multumesc pentru raspuns insa timpul a trecut( nu am mai consultat platforma) si am cumparat anul acesta un imobil in contextul casatoriei, ce se mai poate face acum? Mentionez ca imobilul a fost cumparat cu 90% bani adunati de mine dar pe care am decis sa ii pun la comun cand ne-am casatorit. Cum spuneam, sotul are din prima casatorie un baiat major . Si daca exista posibilitatea donatiei ( sotul doneaza sotiei) aceasta se poate contesta in instanta de catre copilul mostenitor ?Astept cu interes o indrumare , multumesc!
Buna ziua, sunt casatorita cu un barbat care are un copil ( major)din prima casatorie.
Intrebare: dorim sa achizitionam un imobil dar vrem sa il protejam de dreptul de mostenire al copilului. Cum se procedeaza? Se poate face o donatie ( sotul doneaza sotiei imobilul ) ? Se poate contesta acesta varianta de catre copilul din prima casatorie ?
Multumesc!
Buna ziua.
Ma numesc Cristina , am un ONG , intrebarea mea este:
1. daca un SRL doreste sa faca o sponsorizare catre ONGul meu, ce obligatii juridice si financiare am eu-ONG ul?
trebuie sa declar undeva ca am primit acesta sponsorizare?
trebuie sa dovedesc cu bonuri chitante etc , cheltuirea banilor? in cazul in care de exemplu doresc sa-i donez unei persoane cu handicap pentru a-si cumpara medicamente ?