avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate lazar1966

Activitate lazar1966

va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat ,sunt executat silit ptr.ca numele meu ,dar nu si initiala ,se aseamana cu a unei persoane care a beneficiat de o suma de bani si acum trebuie returnata.Mentionez ca am fost actionat in istanta unde sa respins actiunea si in final mam trezit executat silit.Va multumesc ptr. atentie
Nu a intrat nici un ban in cont.Am documentat prin extrase de cont ca nu a intrat nici un ban pe tot parcursul anului 2009,cand pretind ei ca s-au virat banii
Am apelat la serviciile unui avocat,care a facut contestatie la executare,dar azi am primit un plic prin care mi se cere o taxa de timbru de 1000 de lei,bani pe care eu nu ii am,am alta varianta?La avocat am completat dosarul fata de instanta care mi-a dat castigul de cauza cu extrase de cont prin care firma respectiva imi atribuie ca mi-a varsat banii,dar la mine in cont fiind vorba de sume minore,care aveau numai pentru intretinerea contului.
am conturile blocate si urmeaza sa fiu executat silit ptr o confuzie de nume.Pe scurt in anul 2009 prin birou executoresc o persoana cu acelas nume ca al meu dar initiala diferita si adresa diferita a executat o mare SC din tara acum venidumi mie de plata.INanul 2013 o firma de recuperatori ma actionat in instanta eu am aritat ca este vorba de o confuzie de nume si am avut cistig de cauza,dar fara nici o instintare prealabila mam trezit cu executarea silita.Pentru adepune contestatie ;a executare trebuie sa platesc taxa de timbru ,dar eu nu am acesti bani ce pot sa fac in aceasta situatie? va multumesc ptr. raspuns.