am conturile blocate si urmeaza sa fiu executat silit ptr o confuzie de nume.Pe scurt in anul 2009 prin birou executoresc o persoana cu acelas nume ca al meu dar initiala diferita si adresa diferita a executat o mare SC din tara acum venidumi mie de plata.INanul 2013 o firma de recuperatori ma actionat in instanta eu am aritat ca este vorba de o confuzie de nume si am avut cistig de cauza,dar fara nici o instintare prealabila mam trezit cu executarea silita.Pentru adepune contestatie ;a executare trebuie sa platesc taxa de timbru ,dar eu nu am acesti bani ce pot sa fac in aceasta situatie? va multumesc ptr. raspuns.
Am apelat la serviciile unui avocat,care a facut contestatie la executare,dar azi am primit un plic prin care mi se cere o taxa de timbru de 1000 de lei,bani pe care eu nu ii am,am alta varianta?La avocat am completat dosarul fata de instanta care mi-a dat castigul de cauza cu extrase de cont prin care firma respectiva imi atribuie ca mi-a varsat banii,dar la mine in cont fiind vorba de sume minore,care aveau numai pentru intretinerea contului.
Nu a intrat nici un ban in cont.Am documentat prin extrase de cont ca nu a intrat nici un ban pe tot parcursul anului 2009,cand pretind ei ca s-au virat banii