avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fara nici un temei
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fara nici un temei

am conturile blocate si urmeaza sa fiu executat silit ptr o confuzie de nume.Pe scurt in anul 2009 prin birou executoresc o persoana cu acelas nume ca al meu dar initiala diferita si adresa diferita a executat o mare SC din tara acum venidumi mie de plata.INanul 2013 o firma de recuperatori ma actionat in instanta eu am aritat ca este vorba de o confuzie de nume si am avut cistig de cauza,dar fara nici o instintare prealabila mam trezit cu executarea silita.Pentru adepune contestatie ;a executare trebuie sa platesc taxa de timbru ,dar eu nu am acesti bani ce pot sa fac in aceasta situatie? va multumesc ptr. raspuns.
Cel mai recent răspuns: lazar1966 , utilizator 21:17, 2 Martie 2015
Bun si nu ati luat legatura cu executorul? I-ati aratat hotararea, i-ati comunicat in scris o copie? Ce a zis?
Am apelat la serviciile unui avocat,care a facut contestatie la executare,dar azi am primit un plic prin care mi se cere o taxa de timbru de 1000 de lei,bani pe care eu nu ii am,am alta varianta?La avocat am completat dosarul fata de instanta care mi-a dat castigul de cauza cu extrase de cont prin care firma respectiva imi atribuie ca mi-a varsat banii,dar la mine in cont fiind vorba de sume minore,care aveau numai pentru intretinerea contului.
Ei spun ca ati primit bani de la acea firma exzecutata prin transfer bancar ? Banca poate dovedii de unde au venit banii la dumneavoastra in cont.
Nu a intrat nici un ban in cont.Am documentat prin extrase de cont ca nu a intrat nici un ban pe tot parcursul anului 2009,cand pretind ei ca s-au virat banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, am un credit de 5000 lei la care nu am mai platit nici o rata din 2009 septembrie. Vineri 28 august a venit de la executor judecatoresc somatie de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare MANUELAIGESCU MANUELAIGESCU buna ziua va rog daca puteti sa-mi dati un sfat...am schimbat deja doi avocati in cazul meu,nu reusesc sa pricep cum pot sa ies din situatia asta.. ... (vezi toată discuția)