avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare

Buna ziua, am un credit de 5000 lei la care nu am mai platit nici o rata din 2009 septembrie. Vineri 28 august a venit de la executor judecatoresc somatie de executare silita, Vreau sa fac contestatie la executare invocand prescrierea datoriei, timp de 5 ani nu au facut nimic pentru a recupera debitul.
stie cineva cat costa si ce ar tb sa fac ? creditul este de 17000 cu dobanzi si penalizari si onorariul executorului
Cel mai recent răspuns: flaviamihaela , utilizator 16:49, 3 Septembrie 2015
Buna ziua!

Solutia este sa depuneti contestatie la executare la judecatoria de la domiciliul dvs., in calitate de debitor.
In contestatie invocati toate motivele pentru care solicitati anularea executarii, inclusiv prescriptia dreptului la executare silita.
Taxa de timbru pentru contestatie este in valoare de 935 lei si a fost calculata avand in vedere debitul de 17.000 lei pentru care sunteti urmarita.

Va doresc succes!
multumesc tare mult pentru raspuns, oare onorariul avocatului cat sa fie ?
acesti bani 935, taxa de timbru si onorariul avocatului . i pot recupera ? am dreptul sa cer dupa returnarea cheltuielelor de judecata ?
~ Conținut șters la cerere ~
Revin cu acest subiect, am fost la avocat am platit taxa de timbru, am platit avocatul si astept.
Intrebare : a avut cineva castig de cauza ? avocatul zice da.... sant sanse '
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
flaviamihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare? Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita costi1993 costi1993 Buna ziua! Vreau sa fac o contestatie la o executare silita pentru o creanță mai veche de 3 ani. Este vorba de un credit la un IFN ce a avut data scadenta ... (vezi toată discuția)