avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului ...
Discuție deschisă în Executare silită

cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare?

Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste cheltuielile de executare silita, pe care le reduce la 1000 lei, 300 lei onorariul avocatului si 700 lei totalitatea cheltuielilor executorului judecatoresc.
Eu am trimis adresa la executorul judecatoresc sa-mi restituie suma de 3178, reprezentand diferenta de cheltuieli de executare recalculata conform deciziei Tribunalului., acesta nu imi raspunde la instintarea trimisa, iar in urma discutiilor purtate cu avocatul si executorul acestia mi-au spus ca nu imi dau banii.
Cine este obligat sa plateasca sumele de bani diminuate? Ce este de facut ?
O zi buna !
Cel mai recent răspuns: Marin Sorin , utilizator 14:12, 1 Octombrie 2012
Pentru avocat, dvs. veti suporta onorariul avocatial in plus.
Executorul trebuie insa sa va restituie cheltuielile taiate de instanta. In caz ca nu o face, incercati sa-l ... executati silit.
Eu am fost debitor, trebuie sa suport eu onorariul avocatial al creditoarei?
initiati procedura intoarcerii executarii silite - cerere depusa la judecatorie, taxa de timbru etc - in baza careia veti recupera sumele achitate in plus. simpla adresa la executor nu este suficienta.
Multumesc de raspuns. O alta cale nu exista? Eu pentru ca nu am avut cum sa fac o oferta de plata reala ( creditoarea cetatean german ) am trimis notificare prin executor anul trecut in Germania pentru a plati integral suma datorata, nu am primit raspuns si m-am trezit cu executare silita, dupa care la o zi am platit integral suma datorata, am contestat cheltuielile de executare si acum sa deschid un nou procesc ? Ce sanse am sa-mi mai recuperez sumele de bani care mi se cuvin?
este un termen prevazut de lege pentru introducerea procedurii intoarcerii executarii silite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este obligat sa restituie diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuilelilor de executare Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare formulata de subsemnatul si anularea partiala a formelor de executare numai ... (vezi toată discuția)
Va salut. as dori sa stiu daca dupa o executare silita solicitata ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Va salut. As dori sa stiu daca dupa o executare silita solicitata de mine pentru o suma, pagubitul cerand in instanta intoarcerea executarii datorita sumelor ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri din executare silită vicamircea vicamircea În data de 03.06, secţia I-A civilă a Tribunalului Timiş a întocmit minuta Deciziei nr.580/A/03.06.2015 pronunţată în dosarul nr.19369/325/2014. Pe ... (vezi toată discuția)